Betöltés...

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk! Kérjük mondjon véleményt, tegyen bejegyzést vendékönyvünkbe! A megújuló Edelényi Kastélysziget mindig tartogat meglepetést és tartalmas kikapcsolódást ígér! Várjuk szeretettel újra és újra!

카지노사이트

https://www.mmx999.com/ - 카지노사이트 -

https://www.gogo7890.com/ - 슬롯머신사이트 -

https://www.roy999.com/ - 바카라 -

https://www.mmx999.com/ - 바카라사이트 -

https://www.gogo7890.com/ - 카지노쿠폰 -

https://www.roy999.com/ - 카지노 -

#마카오다이사이사이트추천,#실시간카지노게임사이트,#국빈바카라사이트,#메이저사이트목록,#안전한놀이터주소,#로얄카지노후기,#인터넷카지노게임하는곳,#생방송바카라게임주소,#w카지노사이트
4 hónap 5 óra

바카라사이트

https://www.mmx999.com/ - 카지노 -

https://www.gogo7890.com/ - 슬롯머신 -

https://www.roy999.com/ - 바카라사이트 -

https://www.mmx999.com/ - 바카라 -

https://www.gogo7890.com/ - 호게임 -

https://www.roy999.com/ - 카지노사이트 -

#필리핀아바타전화베팅,#실시간다이사이노하우,#바카라잘하는방법,#마닐라아바타전화배팅,#온라인다이사이하는곳추천,#바카라이기기싸이트,#해외다이사이하는곳추천,#마카오카지노잭팟,#카지노하는곳주소
4 hónap 5 óra

Adorján Krisztián (Sopron)

11 hónap 2 hét

Czikora Ágnes

Kivételesen szép perspektíva tárul elénk a kastélyt látva. Élmény az udvaron ücsörögni és a parkban bóklászni. Kihagyhatatlan. A kastélytúrán pedig sok-sok kreatív ötlettel segítenek maradandó tudást gyűjteni az épület történetével összefüggésben és építtetőinek sorsát vázolva. Segít a film, a jelzés értékű tárgyak, a gazdag tematikus gyűjtemények sora és az érzékletes tárlatvezetés. Csak ajánlani tudom!
1 év 2 hét

Tomolák aranka

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nagyon negatív élményként marad meg ez a kastélylátogatás. Feleslegesen vettek el 2 órát az életemből egy olyan kiállításra, ami félóra alatt bejárható. Értelmetlen és bárgyú volt a 3D-s film, amit végig kellett nézni. A termek tárlatvezetés nélkül is bejárhatóak lennének, hiszen minden információ ki van írva, a vezető semmi pluszt nem tett hozzá. Elhiszem, hogy szerették volna interaktívvá tenni a kiállítást, de nem kéne ezt erőltetni. Rádióközvetítés 1795-ből?! Elég sok kastélyban és várban jártam Magyarországon és külföldön, de soha nem éreztem azt, hogy ennyire le kéne egyszerűsíteni, pontosabban fogalmazva lebutítani a mondandót. Mélységesen felháborított az, amit itt tapasztaltam.
2 év 4 hónap

Biro Gyozo ( Victor )

Hat en mar votam tobszor ot az elso volt 1955ben az edes apam be volt zarva a kastejba. O volt a kocsmas fonoke mert focizot azert kapta. Mikor othon vagyok Egerbe mindig meg latogatam a kastejt. Es cask etszer volt szerencsem belurol meg latni ez volt ugy 2000be. Es koszononom szepen a Farkasneninek probalt meg keresni a cukrazda tulajdosnost aki segitete az edes apamat Vit nek kajat mindig Farkas neni dolgozot a Turista Irodaba Istvan Kiraly ut 52 ben.Nagyon jo szivu neni . Puszilom otet.
A kastej nagyon szepen nezki amit latok a szamito gepen.Remelem most rendesen meg van javitva mar probaltak egy parszor javitani.

Thanks for this site. Victor Biro ( Melbourne )
2 év 8 hónap

Írjon Ön is a vendégkönyvünkbe!

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Vendégkönyv használata: Kérjük a megfelelő mezőket töltse ki a panelben! Valós adatokat használjon! A látogatóhelyről alkotott véleménye a vendégkönyv oldalon jelenik meg, más bejegyzések fölött, elsőként.

Az Adatvédelmi tájékoztatónkat a kapcsolat menüpontban elérheti. Az űrlap beküldésénél a jelölő mező kiválasztásával egyetért az abban foglaltakkal.